downloadpagenav-gridpagenav-nextpagenav-prevsearchsharesocial-facebooksocial-googlesocial-instagramsocial-linkedinsocial-periscopesocial-pinterestsocial-twittersocial-youtube

NEW ARCLINEA HEADQUARTER

The renovation of the historical office building of the headquarters in Caldogno has been completed. The ground floor area has been transformed in a welcome and meeting area for clients, suppliers and visitors.

220 square meters dedicated to reception and hospitality in an open elegant luminous place to start experiencing the Arclinea essence.

The open welcome space with reception desk in fossil oak and vintage stainless steel.



The long transparent partition wall separating offices and meeting area.


Concept and art direction: Antonio Citterio Architetto
Project: Studio Tronconi Architetti
Technical partners for architecture: B&B Italia, Maxalto, Flos 

 

 


Request Info

  • for profiling

  • for communication to third parties for marketing purposes

By clicking send button, I confirm that I request the service indicated in point a) of these guidelines; my consent to the processing of data for the purposes of the service, including the processing methods mentioned in these guidelines, including possible processing carried out in EU member states or non-EU countries.

Top